DMB Service heeft zicht gespecialiseerd in een aantal vakgebieden. Schilderwerk, Steigerverhuur, maar ook algemene renovatiewerken zijn een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Het combineren van deze vakgebieden maakt ons service-aanbod bijna oneindig. Heeft u een specifieke vraag of wens, neem dan contact met ons op.

Bekijk hieronder een aantal van de mogelijkheden.

 

 

Algemene renovatiewerken

Op het gebied van algemene renovatiewerken is DMB Service breed inzetbaar, van het onderhoud aan dakkapel tot het vervangen van de badkamer of het zetten van een nieuwe schutting.

Ook zijn wij inzetbaar voor het algemene onderhoud van bedrijfspanden en vakantiehuizen, denk hierbij aan het vervangen van lampen tot het plaatsen van een magnetron.

 

 

 

 

 

 

 


 

Schilderwerken

Allround schilderwerk, binnen en buiten. Doordat wij zelf steigers in beheer hebben, zijn wij zeer flexibel inzetbaar. Dit maakt het dat wij zowel binnen en buiten alle klussen kunnen aanpakken, van ramen en kozijnen tot het plafond in de slaapkamer.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Steigerverhuur

Heeft u een eigen klus en wenst u een steiger te huren? Bekijk hier de mogelijkheden. Verhuur met opbouw met levering door heel Zeeland, West-Brabant en Oost en West-Vlaanderen (BE).

 

 

 

 

 

 

 


Contacteer ons!

Vragen? Neem contact met ons op!