Schuttingbouw Zeeland

Wilt u in alle rust kunnen genieten van de persoonlijke oase die uw achtertuin genoemd wordt? Dan heeft u vele opties, u kunt bijvoorbeeld een tuinafscheiding plaatsen in de vorm van een heg of een haag, misschien heeft u al gedacht aan tuinschermen bij de lokale doe-het-zelf zaak of heeft u gedacht aan het renoveren van uw huidige schutting.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Met de moderne vraag naar duurzaamheid en prijskwaliteit is er echter nog een andere optie, namelijk de hout beton schutting. Deze tuinafscheiding bestaat uit duurzame, elegante betonnen palen met daartussen tuinschermen van hout die gemaakt zijn om alle weersomstandigheden te doorstaan.


Mail ons!

Combineer kleuren en materiaalsoorten.

Creëer uw eigen unieke schutting, volledig op maat met professionele installatie.


Bent u opzoek naar een nieuwe schutting voor uw voortuin, achtertuin of bedrijfspand? Wij leveren oplossingen op maat voor uw nieuwe tuinafzetting.

Voordelen Houtbeton Schutting

  • Hoge kwaliteit
  • Veel verschillende combinaties mogelijk
  • Laag in onderhoud
  • Goede investering (denk aan overwaarde van uw woning)
  • Professioneel geplaatst

Houtbeton schuttingen, zijn schuttingen van hoge kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig, duurzaam, hout en duurzaam beton. Hout beton schutting zijn een interessante en toekomstbestendige investering, zowel voor het milieu, financieel en ook in onderhoud.

DMB Service zorgt voor levering, plaatsing en opbouw van uw nieuwe schuttingen. Wij leveren door heel Zeeuws-Vlaanderen, andere locaties zijn zeker bespreekbaar.Hoge kwaliteit en laag in onderhoud