Achtergrond

 
DMB Service is geboren uit het idee dat iedereen toegang moet hebben tot kwalitatief onderhoud en renovatiewerken voor uw vastgoed of droomhuis, met een persoonlijke aanpak. Uw wensen en behoeften staan bij ons voorop.
 
Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, maar ook flexibiliteit. Dit betekent voor ons een breed gamma aan producten en diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a.
 
  • Schilderwerken 
  • Schuttingen
  • Verhuur en opbouw van steigers
Wij beschikken over onze eigen steigers, die u als particulier of bedrijf ook kunt huren, bieden wij dus op elke klus een antwoord.
 

Roots in Zeeland

Omdat wij actief zijn in de regio Zeeuws-Vlaanderen (gemeente Terneuzen) zijn wij makkelijk te bereiken en kunnen wij onze diensten leveren door heel Zeeland, West-Brabant (Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur) en Oost- en West-Vlaanderen (Gent, Brugge, Eeklo, Maldegem)

DMB Service - Steigers, Schilderen en Schutting met Zeeuwse Roots
DMB Service – Steigers, Schilderen en Schutting met Zeeuwse Roots

Wij zijn trots op onze Zeeuwse roots. Wij streven er naar om transparant te werken en altijd eerlijke en kwaliteitsvolle diensten te leveren. Wilt u meer ons over ons of onze producten/diensten weten, dan zijn wij altijd bereikbaar voor een vrijblijvend gesprek.


Contact

DMB Service
info@dmbservice.nl
+31 6 55 33 68 60
Schilderwerk op maat – Binnen en buiten

DMB Service

Bel ons: +31 6 55 33 68 60

E-mail ons: info@dmbservice.nl

Contacteer ons!