Op zoek naar een steiger om te huren? Dan bent u aan het juiste adres! 

Naast onze specialisaties op het gebied van schilderwerk en schuttingbouw beschikt DMB Service over zijn eigen steigers.

Ons aanbod is groot en voor de meest uiteenlopende doeleinden in te zetten. Zoals dakwerken, schilderen, schoorsteenbouw en reparatie, gevelrenovatie en -reiniging. 

Deze kunnen wij inzetten voor eigen projecten, wat onze inzet zeer flexibel maakt, maar uiteraard ook voor verhuur.

Mogelijkheden
  • Verhuur aan ondernemers en particulieren
  • Haal en brengservice
  • Opbouwen op locatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, vraag dan vrijblijvend informatie aan. Wij zijn actief in de regio Terneuzen, maar leveren door heel Zeeuws-Vlaanderen en uiteraard ook door heel Zeeland. 

DMB Service – Steiger verhuur Zeeland. – Altijd en overal! 

Levering, opbouw en veiligheid!

Huren van een steiger is altijd inclusief levering en opbouw op locatie. Wij zijn van mening dat niet alleen service van de hoogste prioriteit is, maar ook veiligheid! En daarom staat veiligheid bij ons op de allereerste plaats. 

Kiest u ervoor om een steiger te huren via DMB Service, dan zorgen wij ervoor dat deze wordt geleverd en opgebouwd op de gewenste locatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de steiger stevig verankerd staat, zodat werken op hoogte verantwoord en veiligheid plaats zal vinden. Door heel Zeeland, wij verhuren, leveren en bouwen uw steiger op maat.